Naš koncept

Poštovani budući klijenti,

MojKrojac.com, je specijalizovan za proizvodnju visoko kvalitetnih košulja šivenih po meri klijenta.

Svaka naša Košulja je unikat i mi smo ponosni zbog toga.

Kliknite ovde i Dizajnirajte Mušku Košulju po meri, Kliknite ovde i Dizajnirajte Žensku Košulju po meri.

Više informacija o nama u nastavku:

Naši Klijenti

Postojimo od 2011. godine, imamo hiljade zadovoljnih klijenata, naše klijente ne svrstavamo u šablone, naši klijenti su posebni ljudi.

Da li ste Vi uspešan rukovodilac kome je Košulja “druga koža” i tražite savršen kroj i materijal za udobno proveden dan?

Možda imate široka ramena i dugačke ruke? Krupniji ste od ostalih a želite da Vam Košulja savršeno stoji?

Znamo da svi ljudi nisu isti, znamo da sve nije moguće svrstati u definisane šablone, znamo da standardna konfekcijska košulja ne odgovara svima.

Šijemo unikatne košulje po Vašim merama, naše košulje nose posebni ljudi.

Naši Materijali

U našoj ponudi je oko 100 vrhunskih i kvalitetnih pažljivo odabranih najfinijih pamučnih materijala.

Imamo materijale pogodne za svaku priliku, udobne ne gužvajuće materijale za svakodnevne poslovne prilike, svečane materijale za najlepše prilike kada je važno da blistate, neformalne materijale za trenutke opuštanja i noćnog provoda.

Sa renomiranim proizvođačima iz Italije, Švajcarske i Turske sarađujemo direktno, svi materijali koje predstavljamo su na raspolaganju odmah.

U stalnoj ponudi imamo najkvalitetniji, svetski poznati, luksuzni Giza Cotton.

Uživajte u našoj bogatoj ponudi materijala.

Dizajnirajte svoju Košulju

Želite da Vaša košulja bude moderna u kombinaciji dve boje? Voleli bi drugačiju kragnu ili dugmiće druge boje?

Ukusi su različiti, slažemo se, o njima ne treba raspravljati.

Prvi u Srbiji smo omogućili da na jedinstven interaktivan način kreirate Dizajn sopstvene košulje.

Svi elementi košulje su promenljivi, rezultat vidite u fazi kreiranja košulje, sa nama Vaša želja i zamisao postaju vaša nova unikatna košulja.

Način i tehnologija izrade Košulja

Sa puno pažnje na osnovu mera vašeg tela i dizajna koji ste definisali kreiramo Vaš jedinstveni kroj.

Ručno sečemo najfinije materijale formirajući buduće elemente Vaše nove košulje.

Odabrani tim vrhunskih majstora šivača prilikom sklapanja Košulje koriste metode šivenja visokog kvaliteta, košulju sklapamo isključivo Single Stitch šavovima, vodeći računa o svakom milimetru i detalju.

Za “Single Stitch” šavove potrebna su dva prelaza mašinom i veliko iskustvo šivača a radi se mašinom za šivenje sa jednom iglom.

Košulje šivene na ovaj način su veoma izdržljive, šavovi vremenom ne gube formu čak i posle intenzivnog pranja. Šav je identičan sa lica i naličja a vidi se prepoznatljivo lep prolaz samo jedne igle.

Za masovnu konfekcijsku produkciju ovo je previše spor i skup način rada, za nas vrhunski kvalitet proizvodnje nije trošak.

Kako da poručite naše Košulje

Naš Prodajni koncept podrazumeva mogućnost poručivanja na sledeće načine:

  • Možete zakazati posetu našem prodajnom salonu gde će naš tim krojača uzeti vaše mere
  • Možete poručiti putem našeg web site-a MojKrojac.com uz unos mera tela ili košulje, cena koju vidite na ekranu je cena koju plaćate, nema skrivenih troškova
  • VIP servis – podrazumeva posetu na Vašoj adresi u terminu kada vama odgovara

Gde smo

Nalazimo se u centru Beograda preko puta Ruskog doma u ulici Kraljice Natalije.

Prvi u Srbiji uveli smo koncept izrade i poručivanja košulja po meri putem interaktivne online platforme. Dobitnici smo prestižne nagrade za unapređenje elektronske trgovine u Srbiji u 2012. godini.

Naša Ponuda

Ukoliko imate potrebu za Košuljama šivenim po Vašoj meri, ukoliko želite da nekome poklonite izvanrednu Košulju ili želite da tim Vaših zaposlenih obučete u Košulje uniforme, pozivamo Vas da nas kontaktirate i isprobate naš jedinstveni servis, na raspolaganju smo da sprovedemo Vaše želje i ideje.

Rok isporuke je oko 10 dana, o isporuci Vas informišemo prilikom poručivanja i trudimo se da izađemo u susret Vašim zahtevima,  isporuka je besplatna na teritoriji Srbije.

Garantujemo kvalitet, efikasno sprovodimo sve reklamacije i ulažemo maksimum napora da dok ne budete zadovoljni ….ili vraćamo novac. Politiku Reklamacija možete pogledati na sledećem Linku Garancija Kvaliteta.

Na linku u nastavku možete pogledati Komentare Klijenata, to je ogledalo našeg rada i kvaliteta a pozivamo Vas da ostavite i Vaš Komentar.

Design & Development : SixPack Design Studio

MojKrojac partner za zapošljavanje: Jooble