• Vaša torba
    Ukupno:
    Pogledaj torbu

Garancija kvaliteta

Garancija kvaliteta

MojKrojač je u vlasništu pravnog lica M TIM, Kraljice Natalije 68, PIB 107124265 Beograd, u daljem tekstu MojKrojač.

Zadovoljstvo kupaca je prvi prioritet našeg poslovanja, MojKrojač i njegovi zaposleni će uraditi sve aktivnosti sa ciljem da kupac bude zadovoljan proizvodom a posebno košuljama po meri.

Naš trud se se posebno odnosi na process prilagođavanja košulje prilikom probe kao i bilo kakav postupak naknadne reklamacije posle ili u toku kupovine.

Garantujemo da ćemo Vam isporučuti košulju prema Vašim merama tela i prema Vašoj porudžbini.

Ukratko ćemo Vam objasniti process poručivanja da bi definisali i Vaša jasna očekivanja.

Proces poručivanja je takav da se prilikom prve posete klijenta, na bazi mera tela klijenta i njegovih želja, kreira radni nalog i formira porudžbina košulje po meri ili drugog proizvoda.

Prilikom formiranja porudžbine Klijent je informisan koji je okviran rok isporuke i kada može očekivati košulju na prvu probu. MojKrojač zadržava pravo manjih korekcija roka isporuke u slučaju nepredviđenih okolnosti u trajanju od 24-48h, košulje su gotovo uvek isporučene na vreme.

Prilikom prve probe u 80% slučajeva klijent odlazi zadovoljan sa prvom košuljom, od tog trenutka kroj klijenta je u našoj bazi i dalje porudžbine se rade na bazi tog kroja.

U slučaju da je potrebna bilo kakva korekcija tokom prve probe MojKrojač će zabeležiti sve sugestije klijenta kao nedostatke koje uoči, molimo Vas da prilikom probe podelite sa nama sve sugestije i utiske.

U slučaju da je potrebno raditi bilo kakve dodatne opravdane korekcije na zahtev klijenta MojKrojač i njegovi zaposleni će sa zadovoljstvom sprovesti sve zahtevano ili napraviti novu košulju za klijenta ukoliko nije moguće sprovesti zahtev na inicijalnoj košulji.

U slučaju da se radi o Online Porudžbini naša je obaveza da napravimo košulju u skladu sa primljenim merama.

Budite uvereni da ćemo e uložiti maksimalan napor da sprovedemo sve potrebne korekcije iako je odgovonost za poslate mere u potpunosti Vaša.

Želimo da ponovimo da je zadovoljstvo Vas, naših poštovanih kupaca prvi prioritet našeg poslovanja, MojKrojač i njegovi zaposleni će uraditi sve aktivnosti sa ciljem da kupac bude zadovoljan našim proizvodom a posebno košuljama po meri.

 

 

Nemate nalog? Registrujte se