• Vaša torba
    Ukupno:
    Pogledaj torbu

Garancija kvaliteta

Kvalitet naših košulja je GARANTOVAN, naša garancija zasniva se na našem glavnom cilju.

KVALITETNA I TAČNA PROIZVODNJA KOŠULJA PREMA VAŠOJ PORUDŽBINI.

Vaša porudžbina je naš nalog za proizvodnju.

Savršena košulja i Vaše zadovoljstvo je naš zajednički cilj… na putu do ostvarenja tog cilja imamo različite odgovornosti i zadatke.

Naš zadatak i odgovornost je da kreiramo košulju prema Vašoj porudžbini … kreiranje košulje baš onakvom kakvu želite je Vaš zadatak. Odgovornost za odabrane kombinacije elemenata košulje i materijala je Vaša.

Naš zadatak je da košulju proizvedemo prema merama koje nam pošaljete. Ispravno merenje Vaših dimenzija tela ili Vaše košulje, prema detaljnom uputstvu koje smo obezbedili je Vaša odgovornost i zadatak.

Prilikom merenja veličine košulje ili tela molimo Vas za maksimalnu pažnju i preciznost.

Ukoliko pogrešimo prilikom izrade Vaše košulje prema porudžbini koju pošaljete, obavezujemo se da u najkraćem roku o našem trošku izvršimo neophodne prepravke, napravimo Vam novu košulju ili vratimo Vaš novac.

Postupak reklamacija detaljno je objašnjen u našem pravilniku o reklamacijama koji možete videti na strani Pravilnik o Reklamacijama. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, ukoliko ikada osetite da Vas je MojKrojac.com izneverio na bilo koji način molimo Vas da nas kontaktirate… učinićemo sve da Vam to nadoknadimo.

Na linku u nastavku možete pogledati komentare klijenata a možete ostaviti i Vaš komentar, link prema sekciji komentari klijenata.

Nemate nalog? Registrujte se