• Vaša torba
    Ukupno:
    Pogledaj torbu

Privatnost podataka

Hvala vam što ste kupovali na MojKrojac.com. Veoma nam je važno da vodimo računa o privatnosti i sigurnosti vaših ličnih podataka. Mi ozbiljno shvatamo vaše pravo na privatnost i zapošljavamo industrijski standardizovane sigurnosne tehnologije radi zaštite vaših ličnih informacija. Naša polisa o privatnosti i sigurnosti opisuje koje informacije o vama prikupljamo i kako ih koristimo. Prilikom upotrebe našeg sajta, vi prihvatate ovde opisanu praksu.

Kao i većina sajtova, mi čuvamo vašu IP adresu, kao i podatke o datumu i vremenu porudžbine, u svrhu administracije sistema, potvrdu porudžbina i internog marketinga. Razlog zašto prikupljamo ove informacije je da bi vam poboljšali iskustvo prilikom kupovine, unapredili i olakšali upotrebu internet sajta, tako da ne morate dva puta unositi vaše podatke i kako bi vam pomogli u bržem pronalaženju informacija, proizvoda i usluga. Prilikom kupovine preko MojKrojac.com, možete se osećati sigurno.

Informacije o privatnosti

Vaše lične informacije koje nam dostavite prilikom kreiranja ili osvežavanja vašeg računa, ili prilikom odjave sa sajta, kao što su email adresa, adresa dostave, broj telefona, informacije o vašem računu i kreditnim karticama, i druge informacije, se čuvaju na našem osiguranom web serveru i u našem internom sistemu. Mi koristimo ove informacije za procesuiranje vaše porudžbine i obezbeđenje usluge klijentima. Možemo koristiti ove informacije za buduće marketinške inicijative i za poboljšanje sveukupnog iskustva prilikom kupovine.

Sve vaše lične informacije ćemo uvek tretirati kao privatne.

Mailing lista

Onima koji su se prijavili na našu mailing listu, nudimo informacije o popustima i novim materijalima, zajedno sa ostalim vestima. Sve email adrese koje su prikupljene na MojKrojac.com se koriste isključivo u interne svrhe i neće se prodavati, rentirati, trgovati ili na bilo koji drugi način manipulisati sa njima osim u interne svrhe.

Nemate nalog? Registrujte se