• Vaša torba
    Ukupno:
    Pogledaj torbu
  • Madison Indigo - Muška Košulja
  • Madison Indigo - Muška Košulja
  • Madison Indigo - Muška Košulja
  • Madison Indigo - Muška Košulja

Madison Indigo - Muška Košulja

8.990 RSD

Mogućnost zamene ili vraćanja artikla bez pitanja u roku od 14 dana važi za sve artikle osim za garderobu šivenu po meri klijenta.

Besplatna isporuka u Srbiji za porudžbine iznad 15.000 din

Podrška za online kupovinu: 065 924-6200

Više o košulji

Elegantna teget košulja od premijum Easy Care materijala, koji se lako pegla i malo gužva, odlična je za Vaše neformalne prilike u trenucima kada želite da izgledate elegantno u tamnim tonovima. Lako se kombinuje uz Jeans, kao i casual pantalone, poželjna je teget ili braon kombinacija cipele i kaiša.

Klasična kragna

Trapezasta manžetna sa jednim dugmetom  

Rok isporuke 7 dana

O materijalu: Madison Indigo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eleagantni Easy Care matrerijal teget boje, prefinjeno saten tkanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odabir veličine

Veličinu ćete odabrati prilikom stavljanja proizvoda u korpu. Na raspolaganju će Vam biti sve opcije i uputstva za određivanje prave veličine. Vaše.

Vodič za veličinu Base London cipela

Kako da na lak način odrediti veličinu Base London cipele, jednostavno, potreban vam je: lenjir ili krojački santimetar, papir i olovka. Postupak merenja je jednostavan, u sedećem položaju stanite stopalom na papir, olovkom pažljivo iscrtajte konturu stopala, lenjirom izmerite dužinu izmežu pete i kraja palca. Na osnovu tablice mera lako možete videti koji broj Base London cipela odgovara Vašoj dužini stopala. Budite bez brige, ukoliko smatrate da Vam iz nekog razloga ne odgovara veličina cipele, nenošene cipele rado ćemo Vam zameniti za odgovarajući broj, prilikom eventualne zamene cipela nemate nikakve dodatne troškove transporta. Vaš MojKrojac.com Tim

Nemate nalog? Registrujte se