• Vaša torba
    Ukupno:
    Pogledaj torbu
Vrati se

Zašto odabrati Košulju Šivenu po Meri

Mnogim ljudima košulje izgledaju kao klasičan i univerzalan odevni predmet, međutim ukoliko mislite da su sve košulje napravljene jednako, razmislite ponovo i pročitajte više o njima.

Košulje su odevni predmet sa najviše detalja, kao što su kragna, manžetne, kopčanje, osnova, leđa, tip dugmadi i drugo. MojKrojac Vam omogućava da utičete na svaki detalj Vaše košulje i da na taj način odaberete košulju koja će najviše odgovarati Vašim potrebama i odražavati Vaš sopstveni stil. Postoji nekoliko koraka prilikom kreiranja savršene košulje.

Prvi korak je odabir materijala. Postoje jednostrano i dvostrano tkani materijali, od pamuka i pamučnih mešavina. Za izradu košulje, najbolje je odabrati pamučne materijale ili mešavine pamuka sa prirodnim materijalima kao što su svila, lan, kašmir i viskoza, koje će Vam pružiti udonost tokom celodnevnog nošenja.

MojKrojac vam nudi preko 90 različitih materijala među kojima je i specijalno dizajniran dvostruko tkani negužvajući (Wrinkle Free) pamuk sa kojim ćete izgledati sveže i ispeglano čak i nakon napornog dana ili putovanja.

Drugi korak je dizajn košulje. MojKrojac Vam nudi preko 7 vrsta kragni, manžetni, tri tipa kopčanja, mogućnost stavljanja Vaših inicijala i brojne druge mogućnosti.

Nakon odabira materijala i dizajna košulje, sve se svodi na mere. Košulja koja Vam ne odgovara u svim merama će izgledati neuredno bez obzira kakva je izrada ili materijal.

Dve najvažnije mere na košulji su obim vrata i dužina rukava. Zatim, možete odabrati serijski krojenu košulju ili košulju krojenu prema Vašim merama. Serijski krojene košulje su uglavnom komotnije u svim merama kako bi odgovarale različitim tipovima građi, dok je košulja šivena prema merama tela skrojena tako da savršeno prati linju Vašeg tela i daje Vam bolji i elegantniji izgled.

Košulja šivena po meri je savršena za mršavije osobe, atletski građene osobe, kao i sve one koji ne ulaze u standardne mere, a takođe i svim ostalim osobama koje žele vitkiji i prodorniji izgled.

Stručnjaci iz MojKrojac tima Vam mogu pomoći prilikom dizajniranja košulje, odabira materijala i uzimanja mera. Posetite www.MojKrojac.com i saznajte više o našoj ponudi.

Nemate nalog? Registrujte se