• Vaša torba
    Ukupno:
    Pogledaj torbu
Vrati se

Košulje za visoke i krupne

Moda i brendovi nedovoljno prate potrebe visokih i krupnih muškaraca i žena.

 

Ukoliko ste visoki i krupni, želite da  izgledate dobro i ne želite da žrtvujete udobnost, nećete lako pronaći košulju koja Vam savršeno odgovara. Ponuda na tržištu postepeno raste, ali još uvek ne prati ponudu tradicionalnih veličina. Standardne košulje imaju ili suviše kratke rukave ili preširoke okovratnike. Čak i kada pronađete košulju koja ima odgovarajuću dužinu rukava, sama košulja je preširoka, ima više materijala nego što je potrebno, lakše se gužva i nije udobna za nošenje.

 

Košulje za visoke muškarce su namenjene muškarcima visine preko 190cm kojima je potreban duži kroj i rukavi koji su duži od standardnih.

 

Košulje za krupnije muškarce su uglavnom šire u struku od standardnih košulja i namenjene su muškarcima prosečne visine.

 

Kod košulja za visoke i krupne dame problemi su još kompleksniji ali su pravila slična pri odabiru materijala i modela koji ćete naručiti. A rešenje problema je da sašijete kod nas VAŠU KOŠULJU PO MERI!

 

Evo nekoliko saveta visokim i krupnim osobama pri odabiru košulje:

 

• Da biste izgledali vitkije, odaberite košulju sa tankim uspravnim prugama. Krupni dezeni, široke ili vertikalne pruge – čine vas širim.

 

• Tamne boje poput boje čokolade, crne, teget učiniće vas vitkijim.

 

• U sjajnim tkaninama delovaćete punije: odaberite pre pamučnu nego satensku košulju.

 

• Pokušajte da uklopite nijanse košulje i jakne ili sakoa.

 

• Ako imate okruglo lice, nemojte nositi visoke okovratnike. Standardna kragna V-oblika će bolje pristajati vašem licu.

Nemate nalog? Registrujte se