• Vaša torba
    Ukupno:
    Pogledaj torbu
Vrati se

Neformalna košulja

Dok u formalnom i poslovnom okruženju imate obavezu da se držite određenih pravila prilikom izbora tipa, dezena i boja vaše košulje, u neformalnom okruženju se možete opustiti i prepustiti sopstvenoj kreativnosti. Možete nositi krupne kocke, široke ili tanke pruge, kombinovati materijale i dezene, kragne i manžetne. Budite kreativni, budite ono što jeste!

 

Pažljivim odabirom stila, materijala, dezena, boje i asesoara sa kojim ih dopunjujete, kao i načinom nošenja, skoro sve košulje se mogu nositi kao neformalne, posebno ukoliko pravite vama prilagođenu košulju. Košulja sa kragnom pričvršćenom dugmadima i košulja sa kratkim rukavima su dva tipa košulje koje mogu dati neformalan izgled. Košulja sa kratkim rukavima posebno može biti dobar izbor u toplim letnjim danima, dok je košulja sa kragnom pričvršćenom dugmadima najbolji izbor za neformalne događaje kao što su večernji izlasci, odlasci u restoran, na rođendane i sl.

 

U zavisnosti od vrste neformalnog okruženja, možete podvrnuti duge rukave, ispasati košulju iz pantalona, otkopčati  jedno ili dva dugmeta ili čak sve – ukoliko ste na žurci na plaži i sl.

Nemate nalog? Registrujte se