• Vaša torba
    Ukupno:
    Pogledaj torbu
Vrati se

Pravi muškarci nose Roze

Iako roze boja nije oduvek bila nenosiva sa muškog aspekta, danas je muškarcima još uvek potrebno dodatno samopouzdanje da bi je nosili.

 

Ovo je možda razlog zašto su se muškarci koji nose roza košulje pokazali kao odlučniji, hrabriji i primaju više komplimenata od dama za razliku od njihovih kolega obučenih u klasične bele ili plave košulje.

 

Ukoliko želite da se istaknete u moru plavog i belog, izvolite nekoliko saveta kako da nosite roze košulje sa stilom:

 

Hipotetički govoreći, muškarci sa bilo kojim tenom mogu nositi roze. Ukoliko ste tamnijeg tena, izgledaćete bolje u svetlijim, pastelnim tonovima roza boje. Ukoliko ste svetlije puti, bolje ćete izgledati u tamnijoj roza.

 

Ukoliko još uvek ne želite da eksperimentišete sa roze košuljama ili odelima, probajte sa roza aksesorajzom kao što je roze kravata ili džepna maramica.

 

Najlakši način da počnete da nosite roze boju je sa roze košuljom pričvršenom dugmadi. Sa ovom kombinacijom ćete teško pogrešiti, a izgledaćete prilično zgodno.

 

Takođe možete nositi roze košulju sa tradicionalno muškim aksesorajzom kao što su tregeri ili prsluk.

 

Pink boja se slaže sa skoro svim bojama – belom, krem, crnom, braon, ugljeno sivom kao i plavom.

 

Prelazak sa roze košulje na roze jaknu ili pantalone, zahteva dodatno sampouzdanje i želju za isticanjem.

 

U engleskoj i zemljama zapadne evrope ovo je trend koji živi, a kod nas tek dolazi. Budite trend seteri i odaberite neki od pink i violet materijala za košulje iz naše ponude.

 

Dizajnirajte mušku i žensku košulju od našeg najprodavanijeg Wall Street Pink ili Wall Street Purple materijala sa završnom obradom bez gužvanja, Azore Light Violet, Downtown Violet ili mnogih drugih iz naše bogate ponude.

Nemate nalog? Registrujte se