• Vaša torba
    Ukupno:
    Pogledaj torbu
Vrati se

Slim fit košulje

U prošlosti, muškarci se nisu previše interesovali za oblačenje i modu, ali u današnje vreme se više trude da pronađu ono što najviše odgovara njihovoj ličnosti i stilu.

 

Slim fit (uzane) košulje su glavni modni trend današnjice, s obzirom na to da su potrebne muškarcima koji rade u kancelarijama i nose košulje uz pantalone od odela. Slim fit (uzane) košulje idu uz telo, pa dobro pristaju svima koji vode računa o svojoj figuri.

 

Postoji razlika između uzane i tesne košulje. Slim fit znači da je kroj dobro prilagođen telu, a ne znači da je košulja tesna. Bez obzira na to da li ste visoki ili niski, potrebna vam je nenametljiva košulja koja prati liniju vašeg tela.

 

Slim fit košulje mogu biti jednobojne ili sa dezenom. Ako ih do sada niste nosili, počnite sa jednobojnim, jednostavnijim i elegantnijim košuljama. Da bi izabrali najbolju uzanu košulju za Vas, potrebno je da Vam ona savršeno odgovara po kroju, kvalitelu i dizajnu. Dizajn košulje treba da bude jednostavan, ali klasičan, što odaje elegantan i snažan utisak.

 

Evo nekoliko saveta:

 

Vaša košulja treba da bude otmenog i vanvremenskog dizajna – zašto ne biste bili klasični.

 

Košulja treba dobro da prijanja uz leđa – najveći problem je kad zadnji deo košulje nije napravljen dobro. Na leđnom delu ne sme da bude previše materijala, ali Vam košulja istovremeno mora osigurati udobnost. Prilično je iritirajuće kada Vam se košulja pozadi stalno izvlači i zato je potrebno da ona bude ukrojena prema Vašim merama na najbolji mogući način.

 

Košulja treba da bude napravljena od čistog pamuka – tako ćete sprečiti skupljanje košulje prilikom pranja, preterano gužvanje ili druge probleme koji će Vas onemogućiti da izgledate dobro. Ovaj tip košulje, zato što manje materijala obavija torzo, daće Vam izduženi izgled, a tome doprinose i visoko postavljeni rukavi.

 

Vodite računa i o starosnoj prikladnosti. Slim fit košulje najviše odgovaraju mlađim osobama, dok stariji muškarci moraju imati odgovarajuću građu da bi nosili ovaj tip košulje.

Nemate nalog? Registrujte se